Set 20 pensule machiaj Angel Face - Black

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
74,90 RON (TVA inclus) 150,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1950

Descriere

Set 20 pensule machiaj Angel Face - Black este dedicat fiecarei iubitoare de machiaj. Contine toate pensulele necesare pentru realizarea unui look complet.

Setul contine pensule diferite pentru aplicarea fondului de ten, a iluminatorului, blush-ului si bronzer-ului, a fardurilor pentru pleoape, dar si pentru stilizarea sprancenelor sau conturarea fetei.

Pensulele sunt fabricate dintr-un mix fibre sintetice si naturale, design-ul manerului fiind special creat pentru o prindere buna, care faciliteaza aplicarea. 

Fiecare pensula a fost creata cu atentie pentru a permite dozarea controlata a produselor de machiaj folosite si permite astfel atat obtinerea rezultatelor naturale, cat si saturate. 

Setul contine:

- 1 x pensula pudraeste o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.

- 1 x pensula blush / contureste o pensula asemanatoare cu cea pentru pudra, diferenta constand in faptul ca pamatuful ei este oblic, avand forma ideala pentru aplicarea fara pete inestetice a fardului de obraz.

- 5 x pensule blending - sunt pensule rotunjite cu perii mari si densi, create pentru blending-ul fondului de ten pudra, lichid sau mousse.

- 6 x pensule aplicare fardului de pleoape -  sunt foarte moi, pufoase si au formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Aceastea pot fi folosite pe linia genelor pentru definirea conturului trasat de creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.

- 1 x pensula tuseste subtire si se foloseste pentru trasarea eyelinerului gel.

- 1 x pensula spranceneeste o pensula subtire, taiata unghiular, cu peri fermi si se foloseste pentru a acoperi spatiile goale din sprancene.

- 1 x pensula rujeste ideala pentru aplicarea perfecta a rujului, fara a depasi conturul buzelor.

- 1 x pensula iluminatoreste folosita pentru aplicarea iluminatorului.

- 3 x pensule duble (blending, tus, ruj, sprancene)