Set 18 pensule machiaj profesionale Be Yourself

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
69,90 RON (TVA inclus) 130,00 RON
46
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Set 18 pensule machiaj profesionale Be Yourself este dedicat fiecarei iubitoare de machiaj. Contine toate pensulele necesare pentru realizarea unui look complet.

Setul contine pensule diferite pentru aplicarea fondului de ten, a iluminatorului, blush-ului si bronzer-ului, a fardurilor penru pleoape, dar si pentru stilizarea sprancenelor sau conturarea fetei.

Pensulele sunt fabricate dintr-un mix fibre sintetice si naturale, design-ul manerului fiind special creat pentru o prindere buna, care faciliteaza aplicarea. 

Fiecare pensula a fost creata cu atentie pentru a permite dozarea controlata a produselor de machiaj folosite si permite astfel atat obtinerea rezultatelor naturale, cat si saturate. 

Kit-ul contine:

- 1x pensula pudra - este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.

- 1x pensula blush/contur - este o pensula asemanatoare cu cea pentru pudra, diferenta constand in faptul ca pamatuful ei este oblic, avand forma ideala pentru aplicarea fara pete inestetice a fardului de obraz.

- 7x pensule blening - sunt ideale pentru contopirea fardurilor de pleoape, lasand touch-ul final pentru ochi.

- 5x pensule aplicare fardului - sunt foarte moi, pufoase si au forme rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Acestea pot fi folosite pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.

- 1x pensula tus este mica si subtire si se foloseste pentru a trasa eyelinerul gel daca dorim sa trasam linii fine si bine definite.

- 1x pensula dubla sprancene - este o pensula subtire, taiata unghiular, cu peri fermi si se foloseste pentru a acoperi spatiile goale din sprancene.

- 1x pensula ruj - este ideala pentru aplicarea perfecta a rujului, fara a depasi conturul buzelor

- 1x pensula iluminator - este folosita pentru aplicarea iluminatorului.