Set 11 Pensule Machiaj Mermaid Lavender Mist Limited Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
79,90Β RON (TVA inclus) 170,00Β RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit

Descriere

Set 11 Pensule Machiaj Mermaid Lavender Mist Limited Edition contine toate pensulele necesare realizarii unui machiaj complet si in plus au in design deosebit!

Acest set de pensule machiaj mermaid contine:


Pensula de pudra - foarte utila in dozarea corecta a cantitatii de pudra pe care o aplici, atat in cazul celei compacte si cu atat mai mult daca doresti sa incerci o pudra libera translucida - care confera un aspect mai natural fetei.


Pensula de blush - varful pensulei o face ideala pentru aplicarea blush-ului. De pe pometi pana aproape de linia parului, blush-ul se aplica cu ajutorul pensulei prin miscari constante de du-te vino. Astfel reglezi si intensitatea culorii. 


2 x Pensula blender - pentru estomparea fardurilor- este pufoasa si moale, cu forma de dom. Poate cele mai importante pensule din arsenalul unui makeup artist, aceste pamatufuri sunt esentiale in realizarea oricarui machiaj al ochilor.


Pensula pentru fardul de ochi - varful este creat pentru a absoarbe o cantitate perfecta de fard de ochi care se pastreaza timp indelungat pe pleoapa. Cu ea veti obtine umbrele, dar si un machiaj care va iesi sigur in evidenta.


Pensula de machiaj pentru blending (amestecarea culorilor) - are o textura destul de flexibila incat sa permita blending-ul culorilor pe pleoapa, adica trecerea de la o nuanta la alta prin amestecul lor in zona de convergenta.


- Pensula pentru bronzer -  aceasta pensula unica 3 in 1 permite aplicarea cu precizie a blushului, bronzerului si a altor produse pudra, compacte sau sub forma de pulbere. Forma unghiulara a perilor se potriveste perfect pe curbura pometilor, pentru a-i defini.


Pensula angulara - cel mai des este utilizata pentru a da un aspect reusit sprancenelor, pensula angulara poate fi folosita si in loc de dermatograf pentru aplicarea unor linii drepte de-a lungul genelor.


Pensula difuzare fard de pleoape - creata pentru aplicarea si omogenizarea fardului de pleoape.


- 2 x Pensula pentru fond de ten - pentru aplicarea fondurilor de ten cu texturi lichide si compacte, pentru un aspect perfect al tenului. Ideala pentru persoanele care nu-si doresc un aspect incarcat al tenului.

Setul 11 Pensule Machiaj Mermaid Lavender Mist Limited Edition este perfect pentru a iesi in evidenta!