Set 11 pensule machiaj Mermaid Caribbean Green Limited Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
79,90 RON (TVA inclus) 170,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Set 11 pensule machiaj Mermaid Caribbean Green Limited Edition contine toate pensulele necesare realizarii unui machiaj complet si in plus au in design deosebit.

Acest set pensule de machiaj Mermaid contine:

- 1 x pensula sirena pentru pudra - este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.

- 1 x pensula sirena de blush - este o pensula asemanatoare cu cea pentru pudra, diferenta constand in faptul ca pamatuful ei este oblic, avand forma ideala pentru aplicarea fara pete inestetice a fardului de obraz.

- 2 x pensule sirena blending - este o pensula rotunjita cu perii mari si densi, creata pentru blending-ul fondului de ten pudra, lichid sau mousse.

- 1 x pensula sirena pentru aplicarea fardului de pleoape - este foarte moale, pufoasa si are formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Aceasta poate fi folosita pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.

- 2 x pensula mermaid de machiaj pentru blending fard de pleoape - are o textura destul de flexibila incat sa permita blending-ul culorilor pe pleoapa, adica trecerea de la o nuanta la alta prin amestecul lor in zona de convergenta.

- 1 x pensula mermaid pentru bronzer -  are o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului intr-un degradé subtil. Aceasta e ideala pentru fixarea bronzer-ului sub pometi.

- 1 x pensula unghiulara pentru sprancene - este o pensula subtire, taiata unghiular, cu peri fermi si se foloseste pentru a acoperi spatiile goale din sprancene.

- 2 x pensule pentru fond de ten - are forma ideala pentru o aplicare armonioasa a fondului de ten, acoperind porii cu usurinta.


Alege sa iesi in evidenta cu Setul 11 pensule machiaj Mermaid Caribbean Green Limited Edition!