Set 10 pensule machiaj Fraulein38 Kabuki Exclusive Style - Iridescent Pink

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
79,90 RON (TVA inclus) 200,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Profita chiar acum de setul de pensule de calitate premium Kabuki! Pensulele sunt realizate din par natural si sintetic, manerele sunt realizate foarte confortabile si usor de folosit.

Acest set de pensule profesionale pentru machiaj a fost testat si realizat de o echipa de profesionisti, au fost proiectate pentru a fi ergonomice si a se potrivi perfect in mana si a asigura o aplicare impecabila. 
Materialele sunt de calitate, sunt realizate din par natural si fibre sintetice, manere din lemn natural, antibacteriene.

In urma unui studiu s-a ajuns la concluzia ca pensulele kabuki Iridescent Pink sunt cele mai utilizate pensule din domeniul de make-up. Setul de 10 pensule profesionale pentru machiaj au fost concepute pentru a oferi un aspect complet nou in cateva minute.

Setul include urmatoarele tipuri de pensule:

- Pensula Flat destinata aplicarii produselor cosmetice lichide sau cremoase in zonele plate ale fetei cum ar fi obrajii si fruntea

- Pensula Rotunda pentru amestecarea si aplicarea produselor minerale pe piele

- Pensula unghiulara este recomandata pentru aplicarea Blush-ului sau a bronzer-ului

- Pensula cu unghi drept are rolul de a combina Fondul de ten cu usurinta si a-l aplica in zonele greu accesibile ale fetei

- Pensula Angulara este recomandata pentru conturarea si definirea sprancenelor

- Pensula pentru aplicarea Corectorului

- Pensula pentru fardul de ochi