Trusa Pudra Contur fata 10 nuante - Totally Fetch Powder Contouring Palette

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) 60,00 RON
58
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1512

Descriere

Trusa Pudra Contur fata 10 nuante - Totally Fetch Powder Contouring Palette cuprinde 10 nuante diferite de pudra contur deosebit de fine si rezistente, ce vor sculpta chipul pastrandu-i simetria. Trasaturile fetei vor fi evidentiate in timp ce aspectul ramane natural.

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. 

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone.

Pudra pulbere confera tenului contur, corectii, umbre sau luminozitate.Tonurile variate iti dau posibilitatea sa alegi nuanta care se potriveste tenului tau.

Alege Trusa Pudra Contur fata 10 nuante - Totally Fetch Powder Contouring Palette si iti vei desfata aspectul cu efecte naturale de volum!