Trusa Iluminator si Bronzer Radiant Look

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) 75,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Trusa Iluminator si Bronzer Radiant Look 02 este un must-have in trusa de machiaj a oricarei femei. Este o ustensila excelenta care ne ajuta sa atragem lumina asupra fetei, un detaliu de machiaj actual si care se va purta mult timp de acum incolo. Vom ilumina ceea ce vrem sa evidentiem si vom umbri imperfectiunile, trasaturile pe care vrem sa le ascundem.

Beneficiile iluminatorului:

  • semne ale oboselii dispar, la fel si unele linii de expresie, umbrele din zona ochilor;
  • se aplica usor deasupra obrajilor, catre tample pentru un efect de luminozitate a chipului;
  • poate fi aplicat si in zona buzelor pentru a crea aspectul unor buze mai pline;
  • se aplica sub ochi si ca primer pentru machiajul pleoapei inferioare;
  • putina pudra iluminatoare pe osul sprancenei si o usoara conturare a osului ocular inferior si in spatiul de sub spranceana, va oferi un finish perfect machiajului dvs, iluminand fata intr-un mod natural.

Cu ajutorul iluminatorului, poti obtine un efect de lifting facial care te va transforma complet. Acesta este produsul perfect pentru pielea uscata. Pudra iluminatoare se foloseste in cantitate foarte mica luat cu varful pensulei pentru efecte naturale dar evidente. Aplica-l doar pe zonele pe care vrei sa le scoti in evidenta.

Iluminatoarele sunt printre cele mai comandate produse de beauty la nivel international. Trusa Iluminator si Bronzer Radiant Look a intrat in top iluminatoare datorita calitatii premium.