Pudra Pulbere Oil-Control Party Queen #01 Translucent

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
29,90 RON (TVA inclus) 50,00 RON
40
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Pudra Pulbere Oil-Control Party Queen #01 Translucent acopera imperfectiunile, netezeste si uniformizeaza tenul, fara a-l incarca sau a oferi efect de masca. Acesta iti va lasa porii sa respire si nu va afecta echilibrul pielii uleioase sau sensibile.

Aplica-ti machiajul ca de obicei, iar la final nu uita de Pudra Pulbere Oil-Control Party Queen #01 Translucent! Este potrivita pentru toate tipurile si nuantele de ten, matifiaza pielea (ideal pentru tenul gras - Oil-Control), creste rezistenta machiajului si actioneaza ca si concelear! De asemenea, ajuta la rezistenta machiajului tau zilnic, protejand pielea impotriva factorilor externi.

Formula tip pulbere este usor de aplicat, lasand o impresie de naturalete cuceritoare. Ambalajul este prevazut cu doua compartimente. Cel inferior este pentru pudra pulbere, iar cel superior dozeaza prin intermediul orificiilor despartitoare o cantitate potrivita de produs. Practic si igienic, recipientul este specific produselor de tip pulbere. In plus, contine si un aplicator special pentru pudra.

Alege Pudra Pulbere Oil-Control Party Queen #01 Translucent pentru un finisaj perfect al machiajului tau zilnic!

Cantitate: 25g. 


Detalii

Categorii