Iluminator Lichid Pure Gold

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90 RON (TVA inclus) 50,00 RON
70
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Iluminatorul Lichid Pure Gold, cu textura perlata si formula ultra-concentrata, permite o stralucire personalizabila si construibila, intr-o nuanta frumoasa cu irizatii aurii.

Structura lichida cu micro-perle confera pielii o scanteiere naturala, ce pare ca provine din interior. Se amesteca fara probleme cu fondul de ten sau cu nuanta naturala a pielii, pentru o fuziune perfecta.

Iluminatorul evidentiaza trasaturile fetei si imbunatateste aspectul pielii. 

Exista 4 moduri de folosire: utilizat simplu - pe tenul curat, amestecat cu o crema BB, amestecat cu un fon de ten (pentru stralucire subtila pe toata fata) sau folosit peste fondul de ten - doar pe punctele de interes ale fetei.

Aplica in zonele dorite, apoi amesteca cu varfurile degetelor ori cu un buretel pentru blenduire. Cu cat utilizezi mai mult produs, cu atat acesta te va rasplati cu mai multa stralucire.

Iluminatorul Lichid Pure Gold e foarte pigmentat. Fiecare picatura de produs aluneca usor si confera pielii o stralucire aurie ce arata uimitor. Cu acest produs versatil, iti evidentiezi pometii, tamplele, varful nasului, clavicula si zona aflata deasupra buzelor.

Fie ca e vorba de machiajul de zi ori de eveniment, iluminatorul nu trebuie sa lipseasca din trusa voastra de machiaj. Iluminatorul va deveni produsul de infrumusetare preferat.

Iluminatoarele sunt printre cele mai comandate produse de beauty la nivel international. Iluminatorul Lichid Pure Gold a intrat in top iluminatoare datorita calitatii premium.


Cantitate: 45 ml