Iluminator Lichid Glow Beauty 05 Pink

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90Β RON (TVA inclus) 40,00Β RON
62
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Iluminatorul Lichid Glow Beauty Pink este un produs multifunctional, ce reuseste sa ofere o stralucire multidimensionalacu aspect natural pe piele. Pigmentii puternici sunt foarte durabili, rezista pe piele de dimineata pana seara.

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. 

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone.

Iluminatorul Lichid Glow Beauty Pink functioneaza prin atragerea si raspandirea luminii pe punctele inalte ale fetei, pentru a le evidentia sau mari. Formula sa nu incarca si nu se strange.

Simplu de folosit datorita aplicatorului sau, se intinde apoi cu degetele sau cu un buretel cosmetic pe suprafata pielii, oferind o stralucire ce pare provenita din interior.