Iluminator lichid Glam Rock #04

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
9,90 RON (TVA inclus) 25,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Iluminatorul lichid Glam Rock #04 este cea mai bogata sursa de luciri metalice pentru machiajul tau! Prezenta sa va ilumina instant detaliile frumoase ale chipului tau in sclipiri de diamant.

Highlighter-ul lichid reflecta lumina incandescenta pentru ca tu sa radiezi de frumusete. Acesta transforma rapid un look obisnuit intr-unul extraordinar.

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul de tip lichid se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. 

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone.

Simplu de folosit datorita aplicatorului sau, se intinde apoi cu degetele sau cu un buretel cosmetic pe suprafata pielii. Rezultatul final va fi o stralucire ce pare provenita din interior.

Alege Iluminatorul lichid Glam Rock #04 si pune-ti in evidenta trasaturile fetei prin reflexii unice!