Iluminator lichid Ecstatic Glow #04

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
9,90 RON (TVA inclus) 25,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Iluminatorul lichid Ecstatic Glow #04 este vedeta apreciata de universul makeup anul acesta! Un produs multifunctional de beauty, reuseste sa ofere o stralucire multidimensionala

Highlighter-ul lichid reflecta lumina incandescenta pentru ca tu sa radiezi de frumusete. 

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul de tip lichid se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. 

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone.

Iluminatorul lichid Ecstatic Glow functioneaza prin atragerea si raspandirea luminii pe punctele inalte ale fetei, pentru a le evidentia sau mari. Formula sa nu incarca si nu se strange si astfel te vei bucura de un machiaj glowy intreaga zi.

Iluminatoarele sunt printre cele mai comandate produse de beauty la nivel international. Iluminatorul lichid Ecstatic Glow #04 a intrat in top iluminatoare datorita calitatii premium.


Detalii

Categorii