Baton Iluminator Blaze Pink

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
18,90 RON (TVA inclus) 60,00 RON
68
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Batonul Iluminator Blaze Pink este un produs cosmetic de iluminare sub forma de stick, ce contine particule stralucitoare foarte fine, ce se aplica in zonele cheie ale fetei.

Iluminatorul confera fetei proportii ideale si un glow sanatos, tenul pare sa straluceasca din interior. Pigmentii stralucitori reflecta lumina si reusesc sa evidentieze, efectul fiind unul ce pare natural, dar sesizabil.

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. 

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone.

Batonul Iluminator Blaze Gold este un produs multifunctional, usor de utilizat si recomandat inclusiv incepatorilor. Consistenta sa e solida si are o durabilitate mare, rezista pe piele intreaga zi. 

Iluminatoarele sunt printre cele mai comandate produse de beauty la nivel international. Batonul Iluminator Blaze Pink a intrat in top iluminatoare datorita calitatii premium.