Pensula Machiaj Profesionala Fraulein38 Large Shader FR05SB

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90 RON (TVA inclus) 30,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere


Pensula Machiaj Profesionala Fraulein38 Large Shader FR05SB pentru machiajul ochilor este perfecta pentru aplicarea fardului de pleoape compact, pudra sau crema.

Cu ajutorul acestei pensule, produsul este aplicat uniform pe suprafata pleoapei.
Pensula machiaj pentru fardul de ploape a fost special realizata de specialisti astfel incat sa absoarba cantitatea de fard optima si sa fie aplicata uniform si precis pe pleoape.
Pensula pentru fardul de pleoape trebuie sa fie realizata din peri fini, moi si desi, sa aiba o forma rotunda si usor alungita spre varf pentru o aplicare uniforma a fardului.
Aceasta pensula machiaj Fraulein38 este cea mai potrivita pentru a combina culorile, daca iti doresti un machiaj mai deosebit.

Pentru o acoperire cat mai buna este recomandata pensula mai mica care poate sa patrunda si in locurile mai greu accesibile. 

Datorita faptului ca sunt realizate din par natural, pensulele de machiaj profesionale Fraulein pot fi curatate cu usurinta.
Pensula este realizata din par natural de ponei si poate fi folosita cu toate produsele tale preferate de machiaj, iar codita din lemn triplu lacuit asigura o manuire perfecta. 

Lungime totala: 16,4 cm
Lungime peri: 1,5 cm