Pensula Machiaj Kabuki Multifunctionala

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) 50,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Pensula Machiaj Kabuki Multifunctionala este special creata pentru aplicarea perfecta a produselor de machiaj, atat cremoase, cat si de tip pudrat. 

Conceputa din peri sintetici si naturali, rotunjiti si scurti, pensula este ideala pentru produse precum: fond de ten, baza de machiaj, produse cremoase de conturare, blush sau pudra.

Forma asigura o aplicare precisa, iar machiajul se fixeaza foarte usor cu ajutorul pensulei kabuki. Perii scurti au rolul de a absorbi cantitatea optima de machiaj, pentru a nu incarca chipul. Rezultatul este unul neted, uniform, un aspect matasos. Aceasta pensula te ajuta sa pastrezi naturaletea machiajului tau, fara a lasa urme inestetice.

Pensula machiaj multifunctionala este o perie densa ce permite o aplicare rapida a machiajului. Este foarte deasa, realizata din peri fini si moi, sintetici si anti-bacterieni, astfel optimizeaza dispersia cantitatii de produs. 
Este de asemenea optima ca si pensula pentru fond de ten, blush si permite crearea tehnicii de conturing.

PensuleMachiaj ofera cele mai bune pensule de machiaj din Romania, deoarece sunt realizate din fire sintetice texturate, de cea mai buna calitate. Sunt instrumente care au rolul de a optimiza aplicarea machiajului si elimina riscurile alergice. 

Foarte usor de folosit datorita designului compact, Pensula Machiaj Kabuki Multifunctionala ofera o acoperire usoara a pielii, asigurand un finish perfect machiajului tau. 

Este ideala pentru aplicarea precisa a diferitelor produse cosmetice folosite pentru conturarea fetei.