Pensula Machiaj - 103 Defined Buffer

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) 80,00 RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1394

Descriere

Pensula Machiaj - 103 Defined Buffer este accesoriul nelipsit din colectia personala de produse de make-up. Aceasta este esentiala pentru o aplicare impecabila a fondului de ten, cel mai important pas al procesului de make-up! 

Pensula pentru machiaj Defined Buffer are forma de unghi, construita din peri desi, extrem de rezistenti si delicati cu pielea. Forma speciala asigura o aplicare eficienta a fondului de ten si se muleaza perfect pe conturul fetei. Pensula mai poate fi utilizata si la fixarea blush-ului.

Aceasta este conceputa din fibre sintetice, de lungime mica, deasa, foarte moale si fina la atingere, are o forma speciala pentru aplicarea perfecta a fondului de ten. Se potriveste conturului fetei si a fost realizata de specialisti astfel incat sa acopere in detaliu toate imperfectiunile, petele si ridurile, fara sa lase urme.

Capul sau unghiular este perfect pentru aplicarea si amestecarea fondului de ten mai ales in zona ochilor, unde este o zona sensibila. Aceasta pensula te ajuta sa pastrezi naturaletea machiajului tau, fara a lasa urme inestetice.

Manerul negru are un design elegant, cu finisaje de calitate, cu un inel metalic in capat, pentru a tine perii pensulei cat mai stransi. Manerul este foarte lejer de folosit in timpul ritualului de ingrijire. 

Cumpara pensule de machiaj profesionale pentru ca tenul tau sa arate mereu stralucitor. Obtineti o frumusete profesionala cu pensula 103 Defined Buffer!