Set Ruj Lichid Mat + Creioane Kiss Beauty Brown Coffee #06

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) 75,00 RON
66
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Sarbatoreste contururile precise de ochi si buze cu Setul Ruj Lichid Mat + Creioane Kiss Beauty Brown Coffee #06! Brandul international Kiss Beauty iti pune la dispozitie un kit ingenios cu produse cosmetice de calitate pentru a-ti colora buzele si a-ti trasa conturul perfect de buze si ochi.

Vedeta principala a acestui set este rujul lichid mat Kiss Beauty. Produsul continua sa cucereasca inimi datorita pigmentilor rezistenti de culoare ultra-bogata. Rujul mat acopera buzele in textura densa insa hidratanta pentru un look indraznet de-a lungul intregii zile.

Creionul de buze are un design clasic insa formula ce-i alimenteaza culoarea pigmentata incorporeaza cele mai moderne inovatii in domeniul de beauty. Este waterproof iar finisajul va rezulta intr-o culoare intensa, mata, in aceeasi nuanta cu rujul.

Setul de machiaj este completat cu un creion de ochi de calitate premium. Culoarea cremoasa contureaza cu precizie pleoapele fara a fi nevoie de o apasare prea viguroasa. Creionul de ochi este ultima piesa dintr-un machiaj rafinat si bine evidentiat.

Alege Setul Ruj Lichid Mat + Creioane Kiss Beauty Brown Coffee #06 si te vei bucura de propriul tau kit de beauty pentru buze si ochi!