Rimel volum Bomb Lashes Focallure

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) 55,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Rimel volum Bomb Lashes Focallure face parte din noua generatie de produse de make-up! Formula continuta asigura separarea precisa a genelor si volumizarea lor. 

Este ideal pentru genele subtiri, dar si pentru cele dese. Rimelul are rolul de a scoate in evidenta privirea, de a o accentua si de a o scoate din anonimat. Cu o singura aplicare, genele devin mai lungi si mai dese. Daca iti doresti o intensitate mai mare, aplica mascara in mai multe straturi. 

Pensula din silicon asigura o aplicare precisa, astfel incat sa nu existe exces de produs pe gene. Formula unica hidrateaza genele, le fortifica si le confera elasticitate si rezistenta. Peria pentru mascara ajuta la separarea genelor. Acest produs este imbogatit cu formula waterproof, asigurand o rezistenta indelungata si o stabilitate impecabila pe parcursul intregii zilei.

Noul rimel nu incarca si nu se strange. Este rezistent la transfer si nu necesita retusari pe parcursul purtarii.  Perii periutei patrund usor printre gene, ceea ce ajuta la o aplicare usoara a produsului. Culoare este negru intens, asadar de la prima aplicare, genele obtin intensitatea dorita. 

Pentru un machiaj perfect, adauga trusei tale noul Rimel volum Bomb Lashes Focallure!