Comanda se poate face:

  • Telefonic la unul din numerele de telefon afisate pe site. 
  • Direct pe site urmand instructiunile de mai jos.


Livrarea produselor

  • FAN COURIER / URGENT CARGUS / SameDay / Easy Box - Livrare in 24 - 48 ore - 14.99 RON
  • Livrarea este GRATUITA prin curier rapid in 24 - 48 ore la comenzi de peste 189 lei

Taxele de livrare sunt fixe si sunt valabile pentru orice localitate din Romania.


Livrarea in 24 - 48 ore prin curier rapid (in zilele lucratoare) este disponibila doar pentru comenzile confirmate pana la ora 15:00 in ziua curenta.
Comenzile confirmate dupa ora 15:00 se livreaza in 48-72 ore prin curier rapid.


Plata Produselor

1. Plata in sistem ramburs – plata se va face în momentul in care coletul este livrat de firma de Curierat Rapid.

2. Plata online prin Card
• Se pot efectua plăți online cu cardul (personal sau al firmei).
• Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD.
• Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzacții.
• Pentru finalizarea oricărei tranzacții trebuie furnizat:
                 - codul cardului (toate cifrele de pe fața cardului, fără spații);
                 - data de expirare;
                 - ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră.
• Tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dvs. indiferent de valuta pe care o aveți în cont.
• Noi nu solicităm și/sau stocăm nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.
• Procesarea datelor de card se face prin serverele mobilpay.ro 

In conformitate cu prevederile Ordonantei nr. 130 / 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 15 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 15 zile, numai daca acesta este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) pentru a putea fi revandut ca produs nou.


Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Pret recomandat de producator - PRP
Reprezintă mecanismul de afișare a prețurilor recomandate de către producători, importatori sau furnizori (PRP) prin care acestia sugereaza vanzatorului pretul de vanzare cu amanuntul, astfel încât clienții să poată vedea valoarea de piață estimată a produsului respectiv, facilitând astfel procesul decizional în cadrul achizițiilor.
PRP reprezintă un reper adițional de informare pentru client. Pretul PRP este independent de vointa vanzatorului, acesta fiind stabilit de catre producători, importatori sau furnizori.
Potrivit Comisiei Europene, afișarea prețurilor recomandate (PRP, RRP) rămâne o practică uzuală, diferită de reducerile de preț, comercianții având libertatea să își stabilească instrumentele pe care le folosesc în relația cu clienții lor, cu condiția informării transparente.
În cazul în care există o diferenţă de preţ între PRP şi preţul de vânzare, PRP va fi tăiat.
Procentul indicat evidențiază raportul dintre Prețul Recomandat de Producător (PRP) și Prețul de Vânzare, arătând diferența dintre cele două.
Preţul de vânzare al produsului este pretul afisat sub pretul PRP, exceptând cazurile în care se specifică altfel.
Prin accesarea și utilizarea acestui site, acceptați termenii legați de utilizarea și interpretarea PRP, înțelegând că acesta servește ca un reper informativ și nu ca un preț impus de magazinul nostru.