Geanta Produse Cosmetice tip troler LUXORISE, model Maxi Silver Diamond

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
549,90 RON (TVA inclus) 1.200,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit

Descriere

Realizata din aluminiu si piele ecologica cu pattern diamant, geanta LUXORISE Germania tip troler este perfecta pentru toate activitatile care implica domeniul cosmetic - manichiura, machiaj, hairstyling. Dimensiunile generoase si sistemul cu rotite si maner extensibil ce face aceasta geanta foarte usor de transportat, asigura buna depozitare a tuturor produselor tale intr-un spatiu excelent compartimentat, fie ca esti in deplasare sau acasa!
In interior, geanta maxi LUXORISE tip troler este impartita pe trei nivele ce se pot detasa. Primul nivel ne intampina cu 4 sertare ce se deschid in sistem acordeon + un sertar de baza lat. Al doilea nivel dispune de elemente despartitoare cu ajutorul carora iti poti crea propriile lacase de depozitare, cu protectie si captuseala laterala ce protejeaza foarte bine produsele de eventuale socuri in timpul transportului. Al treilea nivel, cel de la baza, dezvaluie un spatiu mare de depozitare in care puteti transporta aparatura electrica de manichiura sau hair-styling, precum si truse de machiaj profesionale, voluminoase.


Rotitele gentii sunt foarte rezistente, asigurand realizarea in conditii optime a transportului, iar manerul este prevazut cu aparatoare din plastic moale, ideala pentru mainile tale!


Dimensiuni: 62.5 x 35 x 24.5 cm

Inaltime cu tot cu roti: 67.5 cm

Inaltime spatiu depozitare baza: 29 cm

Detalii