Geanta Produse Cosmetice din aluminium tip troler Fraulein38, culoarea Pink Matte

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
399,90 RON (TVA inclus) 750,00 RON
46
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit

Descriere

Geanta Fraulein38 Germania tip troler este din aluminium si piele ecologica mata, este potrivita tuturor activitatilor ce implica domeniul cosmetic - manichiura, machiaj, hairstyling. Dimensiunile mari, rafturile retractabile si spatioase, sistemul de tip troler, asigura buna transportare si depozitare a tuturor produselor tale cosmetice.

Interiorul este excelent compartimentat, ceea ce te va ajuta la o organizare perfecta, iar spatiul generos iti permite si transportare produselor cosmetice de dimensiuni mai mari.   

In interior, geanta Fraulein38 tip troler ne intampina cu 6 sertare retractabile realizate in ideea de a optimiza cat mai bine spatiu.

Sub sertare regasim un spatiu mare de depozitare ce are pe peretii laterali diverse buzunare pentru obiecte ce necesita fixare in timpul transportului, precum si un buzunar mare din material satinat pentru ustensile si obiecte mici, subtiri. 

Pe partea interioara a capacului superior, geanta cosmetica prezinta un sistem elastic de prindere, pentru oglinda cu care vine geanta, oglinda ce poate fi folosita si individual, avand propriul suport. 

Rotitele gentii sunt foarte rezistente, asigurand realizarea in conditii optime a transportului, iar manerul este prevazut cu aparatoare din plastic moale, ideala pentru mainile tale !

Dimensiuni: 36 x 23 x 50