Geanta Produse Cosmetice din aluminium Fraulein38 Black Star Diamonds

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
149,95 RON (TVA inclus) 300,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

 Geanta Produse Cosmetice din aluminium Fraulein38 Black Star Diamonds este realizată din aluminium si piele ecologica sclipici ce formeaza un pattern elegant, geanta Fraulein38 Germania este perfectă pentru rutina ta zilnica, avand un spaţiu excelent de transport şi depozitare a produselor cosmetice, de manichiură si hairstyling.

   Geanta Produse Cosmetice din aluminium Fraulein38 Black Star Diamonds are un design englezesc îi conferă un aspect classy-chic, finisajul stralucitor precum şi interiorul realizat din plastic rezistent fiind foarte uşor de curăţat.

   Mai mult, sistemul de organizare al produselor în interiorul genţii pentru produse cosmetice este extrem de practic şi promite să se ridice la standardele nevoilor tale de zi cu zi.

   Cele două compartimente duble laterale te vor ajuta să îţi depozitezi în mod util toate cosmeticele necesare, în timp ce compartimentul adânc de la baza genţii pentru produse cosmetice oferă posibilitatea de depozitare a obiectelor mai voluminoase (sticluţe,borcănaşe, lampă UV de 9 W, lampa LED, lampa CCFL etc.). Sertarele nu sunt detasabile.

   Lucrezi în domeniul beauty şi ai nevoie să îţi organizezi toate produsele şi ustensilele folosite, fără bătăi de cap? Nimic mai simplu! Fie că eşti cosmeticiană, make-up artist, hair stylist sau manichiuristă, această geantă se va dovedi a fi perfectă pentru tine!

   Eşti pasionată de machiaj, cosmetică şi ai o colecţie impresionantă de produse care nu îşi mai găsesc locul prin port-farduri sau gentuţe ce nu sunt îndeajuns de practice şi încăpătoare? Geanta de cosmetice Fraulein38 este exact ceea ce îţi trebuie!

   Adaugă o notă de profesionalism organizării produselor tale cosmetice cu geanta Fraulein38 in culorile negru si argintiu. Garantăm că va fi ultima achiziţie de acest fel de care vei avea nevoie vreodata!

Dimensiuni: 31cm x 20.5cm x 26cm