Set Eyeliner Gel, Stampila si Pensula VampStamp Medium

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) 65,00 RON
61
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Aplicarea tusului de ochi nu a fost nicicand mai usoara! Foloseste acum Setul  Eyeliner Gel, Stampila si Pensula VampStamp Medium pentru a realiza un machiaj al ochilor dramatic, cu un minim efort!

Dupa cum stiu toate iubitoarele de machiaj, aplicarea tusului de ochi necesita o oarecare dexteritate. Acum iti poti lua la revedere de la metoda clasica de aplicare a tusului!

Stampila brevetata este instrumentul perfect ce permite o asezare perfecta, simetrica a „coditelor” de tus. Este ideala pentru incepatoare sau pentru oricine nu are indemanarea necesara trasarii corecte a liniei de tus.

Setul VampStamp contine:

-        Ingenioasa stampila Vamp Stamp , varianta medium

-        Tus de ochi Vink Ink

-        Pensula aplicare Verge Angle

Cum functioneaza?

Stampila se inmoaie in tus, asigurandu-te ca suprafata stampilei este complet acoperita, se sterge orice exces de pe laturile stampilei, se aliniaza simetric la coltul ochiului si se apasa ferm, pentru a forma schita coditei. Apoi, se utilizeaza pensula pentru a trasa linia de la coltul interior al ochiului catre cel exterior si pentru a acoperi spatiile goale.

Aceasta stampila cu doua capete reprezinta o metoda rapida, inovatoare, incredibil de usor de utilizat.

Folosirea ei se poate face inainte sau dupa aplicarea liner-ului la restul ochiului.

Tusul de ochi ofera un rezultat impecabil, asigurand o aplicare perfecta, in timp ce formula sa e rezistenta la uzura si la apa. Prezinta o saturatie intensa a culorilor si un finisaj frumos, satinat.

Stampila Vamp Stamp, tusul de ochi si pensula de aplicare Verge Angle te vor echipa cu tot ce ai nevoie pentru a recrea look-ul remarcabil al unor vedete precum Lana Del Rey sau Amy Winehouse!

Culoare: negru