Trusa Pudra multicolora - NATURAL SugarBox #01

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) PRP: 60,00 RON
58
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Comanda Trusa Pudra multicolora - NATURAL SugarBox #01, ideala pentru conturarea fetei si fixarea machiajului!  

Pudra compacta este o pulbere ultra-cremoasa si catifelata. Ofera tenului un aspect natural si stralucitor, are o textura usoara infuzata cu o varietate de pigmenti perlati. Nuantele de corectare sunt diferite pentru a se potrivi perfect tonului pielii. Confera un aspect luminos.

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. 

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone.

Realizate din cristale extra-fine, pudra NATURAL SugarBox asigura acoperirea perfecta si matifierea pe care o cauti la orice ora din zi. Fixarea machiajului va fi cu atat mai usoara folosind pudra NATURAL SugarBox, adaugand ca nota de finish un glow natural al tenului.

AlegeTrusa Pudra multicolora - NATURAL SugarBox #01 si se va dovedi a fi de neinlocuit cand vine vorba de conturarea fetei si scoaterea in evidenta a trasaturilor!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review