Trusa Pudra Contur & Iluminator fata 4 culori #03 Neutral Vibes

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 55,00 RON
63
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1513

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Comanda acum Trusa de pudra si iluminator in 4 nuante ideale pentru conturarea fetei! 

Designul compact este completat de o oglinda incorporata si de un aplicator. Astfel iti vei putea reimprospata machiajul oriunde, oricand.

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. 

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone.

Nuantele de pudra si iluminator asigura acoperirea perfecta si matifierea pe care o cauti la orice ora din zi, oferind fixarea fara probleme a machiajului. In plus, cele doua nuante inchise sunt perfecte pentru conturare si definire a trasaturilor tale.

Niciodata nu a fost mai usor sa iti conturezi fata si sa scoti in evidenta fiecare trasatura, doar cu trusa Neutral Vibes!



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review