Trusa Pudra Contur fata 10 nuante - Powder Contouring Palette

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90ย RON (TVA inclus) PRP: 60,00ย RON
58
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1510

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Descopera acum Trusa Pudra Contur fata 10 nuante - Powder Contouring Palette! Paleta multifunctionala va deveni aliatul tau in crearea unui chip definit si stralucitor!

Trusa cuprinde 10 nuante diferite de pudra contur, deosebit de fine si rezistente. Cu ajutorul ei vei sculpta cu usurinta chipul si ii vei pastra simetria. Trasaturile fetei vor fi evidentiate ramanand cu un aspect natural.

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. 

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone.

Cu ajutorul nuantelor sale, vei putea sa oferi fetei definire prin adaugarea de umbre. In plus, cu ajutorul culorilor deschise, vei putea sa captezi lumina pentru un plus de stralucire. Nuantele de piersica si rose sunt ideale pentru a contura pometii. Textura delicata asigura o aplicare usoara cu ajutorul unei pensule pentru pudra, cu forma angulara.

Comanda Trusa Pudra Contur fata 10 nuante - Powder Contouring Palette, un must-have pentru machiajul tau!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review