Trusa Pudra Anticearcan, Corector, Contur & Iluminator fata 15 culori Fraulein38

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
44,90 RON (TVA inclus) PRP: 100,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Comanda acum o Trusa de pudra, corector, anticearcan si iluminator ideala pentru conturarea fetei ! 

Designul compact te asigura ca aceasta trusa isi va gasi loc in bagajul ta oriunde ai merge, iar produsul de calitate din interior se va ridica negresit la asteptarile tale.

Realizate din cristale extra-fine, paletele de pudra Fraulein38 asigura acoperirea perfecta si matifierea pe care o cauti la orice ora din zi ! Fixarea machiajului va fi cu atat mai usoara folosind aceasta paleta adaugand ca nota de finish un glow natural al tenului. Mai mult, aceasta trusa se va dovedi a fi de neinlocuit cand vine vorba de conturarea fetei si scoaterea in evidenta a trasaturilor.
Trusa de pudră Fraulein38 conţine 15 nuanţe diferite de pudră, potrivite oricărui ten sau culoare a ochilor, pentru ca machiajul tău să scoată în evidenţă cât mai mult din frumuseţea naturală ! Pornind de la cele mai deschise nuanţe, ce pot fi folosite la iluminarea şi matifierea tenului, trecând prin nuanţele medii folosite pentru conturarea liniilor feţei şi ajungând la cele închise, ce pot fi folosite drept bronzer, trusa de pudră Fraulein38 asigură satisfacerea cu success a tuturor necesităţilor tenului tău !

Obţine o piele catifelată în nuanţele potrivite ţie folosind un produs de calitate superioară cu o textură extra-fină şi apelează mereu la trusa de pudră în 15 culori Fraulein38 ! 

Dimensiuni: 23 x 15 cm

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review