Trusa Machiaj UCANBE Remodeling B

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
29,90 RON (TVA inclus) PRP: 70,00 RON
57
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2243

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Machiaj UCANBE Remodeling B este o paleta compacta ce contine 12 nuante potrivite pentru machiajul pleoapelor, contur fata, obraz, iluminator. Are 6 nuante de farduri de pleoape, 2 nuante de bronzer, 2 nuante de blush si 2 nuante de iluminator.

Aceasta trusa multifunctionala compacta iti permite sa realizezi un machiaje simple, naturale. Vei gasi nu numai farduri de pleoape cat si pudre pentru ten. Este o trusa machiaj perfecta atat pentru uz profesional cat si pentru uz personal. Culorile cu o pigmentare intensa si textura ultra lejera te ajuta sa obtii machiaje potrivite oricarui eveniment.

Trusa Machiaj UCANBE Remodeling B ofera o gama variata atat de nuante neutre cat si de culori indraznete, aprinse. Nuantele mai reci dar si cele mai calde se potrivesc tuturor tipurilor de ten.

Fardurile au o textura ultrafina care confera tenului un aspect catifelat. Culorile sunt puternic pigmentate pentru a obtine de fiecare data un aspect mat care radiaza. Frumusetea ochilor tai se va armoniza perfect cu texturile delicate ale pigmentilor fini din compozitia formulelor cosmetice.


Cumparate frecvent impreuna

Detalii

SKU
G2243
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review