Trusa Machiaj UCANBE Pretty All Set

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
74,90 RON (TVA inclus) PRP: 140,00 RON
46
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Machiaj UCANBE Pretty All Set  este o paleta compacta ce contine 86 nuante calde, reci, neutre, mate sau sidefate. Fardurile sunt extrem de pigmentate si intense.

Nuantele calde ale fardurilor mate flateaza orice culoare de ochi si sunt potrivite oricarui machiaj. Nuantele reci sunt intense si perfecte pentru machiajele de seara. Pe cand nuantele neutre sunt potrivite atat machiajelor de zi, cat si machiajelor de seara. 

Fardurile sunt un amestec de nuante calde si reci si se simt texturate. Cele mate sunt cremoase si se blenduiesc cu usurinta. Pigmentii puternici rezista bine pe suprafata pielii si sunt rezistenti transfer.

Textura este tip pudra compacta cu particule foarte stralucitoare care reflecta lumina in mii de scantei aprinse. Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Trusa Machiaj UCANBE Pretty All Set se prezinta intr-o carcasa dreptunghiulara, cu un design feminin si inchidere magnetica.

Cumparate frecvent impreuna

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review