Trusa Machiaj Profesionala 44 culori #03 Fraulein38 Stay Creative

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
32,90 RON (TVA inclus) PRP: 75,00 RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Incepe noul sezon cu Trusa Machiaj Profesionala 44 culori #03 Fraulein38 Stay Creative, ce-ti ofera posibilitatea sa fii cat mai creativ si indraznet.

Cand este inchisa trusa este asemanatoare cu o tableta, caracteristica foarte practica, ce te va ajuta  sa executi cu usurinta orice miscare.

Trusa de Machiaj profesionala cuprinde:

  • 24 nuante de farduri sidefate si mate care nu se strang pe pleoape
  • 4 nuante de blush
  • 2 nuante de iluminator
  • 6 nuante de concealer
  • 6 nuante de Ruj
  • oglinda incorporata

Pudra de obraz creeaza dimensiune anataomica si accentueaza trasaturile intr-un mod cat mai natural, adaugand o nota de stralucire unui machiaj. In acest mod poti accentua pometii, conferind fetei proportiile potrivite. Culorile cu o pigmentare intensa si textura ultra lejera te ajuta sa obtii machiaje potrivite oricarui eveniment.

Tonurile diferite de corector au o compozitie fina, se intind foarte usor pe piele, mascand eficient orice urma inestetica de pe fata. Pentru a ascunde cearcanele de la ochi aplicati produsul direct pe zona afectata. Chipul tau va avea un aspect mai fresh.

Fiecare sezon aduce noi tendinte in machiaj, asa ca fii intotdeauna in pas cu sfatul expertilor, ca sa ai un look de invidiat.

Descopera magia culorilor si a imbinarilor unice cu trusa machiaj profesionala, ce-ti va oferi solutii pentru fiecare dorinta a ta!


Dimensiuni: 23 x 18 cm

Valabilitate: 36 luni de la deschidere

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review