Trusa Farduri Profesionala 28 culori Cotton Candy Palette

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
32,90 RON (TVA inclus) PRP: 70,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2225

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pentru acest sezon specialistii recomanda Trusa Farduri Profesionala 28 culori Cotton Candy Palette, incorporate intr-o cutie cu un design compact, trendy si deosebit de practic.

Paleta de machiaj profesionala cuprinde 25 farduri sidefate, pigmentate, cu o textura matasoasa ce asigura un machiaj intens si rezistent. Culorile cu o pigmentare intensa si textura ultra lejera te ajuta sa obtii machiaje potrivite oricarui eveniment.

Felul in care arati  poate dezvalui foarte multe despre personalitatea ta. Fie ca alegi  un machiaj  de zi  sau unul mai sofisticat, produsele pe care le folosesti au o influenta decisiva asupra rezultatului obtinut. Culorile cu o pigmentare intensa si textura ultra lejera te ajuta sa obtii machiaje potrivite oricarui eveniment.

Chiar daca ai ochi verzi, albastri sau caprui, privirea ta trebuie sa fie mereu stralucitoare. Secretul frumusetii este fardul de ochi, dispus in mai multe nuante, ce-ti permit sa le combini in cel mai creativ mod.

Descopera cele mai indraznete trucuri in materie de frumusete cu ajutorul Trusa Farduri Profesionala 28 culori Cotton Candy Palette!


Dimensiuni: 23 cm x 15 cm

Diametru fard : 2,5

Valabilitate: 36 luni de la deschidere

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review