Trusa Machiaj Multifunctionala Makeup Supreme Tip Geanta + CADOU

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
259,90 RON (TVA inclus) PRP: 450,00 RON
42
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Machiaj Multifunctionala Makeup Supreme Tip Geanta + CADOU aranjeaza intr-o caseta tip servieta din aluminiu o intreaga colectie de machiaje cu 200 de elemente! Desi incarcata de cosmetice fabuloase, poti strange trusa rapid si e pregatita sa te insoteasca oriunde te poarta ziua.

Alcatuirea trusei multifunctionale Makeup Supreme se bazeaza pe 3 compartimente diferite. In partea stanga gasesti tot ce-ti trebuie pentru un machiaj nude: 8 farduri - fard de obraz, pudra compacta, contur, 76 farduri ochi sidefate si mate.

Distractia incepe cu compartimentul din partea dreapta unde petrec culorile indraznete de albastru, mov, magenta si rosu. Cuprinde: 20 de corectoare, concealer, contur si iluminatoare si 76 farduri ochi sidefate si mate in nuante vibrante.

Centrul trusei multifunctionale este acaparat de accesorii si produse cosmetice. Contine: 4 lip glossuri (luciu de buze), 4 creioane contur ochi si sprancene, 2 palete aditionale cu cate 6 farduri fiecare, 2 rujuri clasice, 2 oje de unghii si 4 aplicatori dubli fard de ochi.

Descopera o intreaga colectie de 200 de cosmetice fabuloase intr-o singura servieta eleganta din aluminiu cu Trusa Machiaj Multifunctionala Makeup Supreme Tip Geanta + CADOU!

CADOU - Set 5 pensule esentiale machiaj



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review