Trusa machiaj multifunctionala Diamond Makeup Palette + CADOU

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
124,90 RON (TVA inclus) PRP: 245,00 RON
49
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Cadou: Set 15 pensule profesionale machiaj Daily Beauty

Un diamant incomparabil care se deschide ca o floare in alte 6 dimensiuni ale sale - Trusa machiaj multifunctionala Diamond Makeup Palette + CADOU! Acum ai la dispozitie un concept nou de colectie de cosmetice care iti face ritualul de infrumusetare cu mult mai placut.

Fiecare sectiune a paletei multifunctionale este dedicata anumitor tipuri de cosmetice. Organizarea isi pune amprenta, colectia oferind o latura practica prin gruparile inteligente de produse ce fluidizeaza procesul machierii. 

Trusa machiaj multifunctionala Diamond Makeup Palette + CADOU contine:

  1. 80 farduri de pleoape mate si sidefate - selectia ofera ample variatiuni atat in sectorul culorilor nude cat si in cel al nuantelor extravagante. 
  2. 20 rujuri cremoase - buze de culoarea pielii, buze rosii ca focul, buze de catifea - toate lookurile de buze sunt posibile cu aceeasi trusa multifunctionala. 
  3. 10 eyelinere tip crema -  nu doar negrul intens este prezent in colectia de tusuri de ochi, ci si nuante aprinse de mov, verde, bleu, maro, exact dupa ultimele trenduri in machiaj. Materialele de calitate garanteaza un cat eye sau winged look perfect pentru priviri intens conturate.
  4. 5 iluminatoare si bronzer - colectia deosebita de machiaje are grija ca tenul tau sa fie bine definit. Iluminatorul iti pune trasaturile frumoase in lumina pe cand pudra bronzanta le acccentueaza prin dimensiune si intensitate.
  5. 5 farduri de obraz - machiajul are nevoie de o nota de prospetime si imbujorare, iar fardurile de obraz satisfac aceasta dorinta. Selectia de 5 farduri are nuante discrete de roz sau curajoase de trandafir sau bronz.
  6. 5 farduri sprancene - nuantele naturale te vor ajuta sa-ti conturezi si umpli sprancenele rapid din aceeasi paleta multifunctionala. Alege nuanta potrivita sau combina culorile pentru rezultate personalizate.
  7. 5 corectoare si concealer - Corector verde, albastru sau verde impreuna cu concealerul luminos - singura solutie pentru a estompa pe loc roseata, cearcanele, cosurile si alte imperfectiuni ale pielii cu un rezultat final de aspect perfect si radiant.

Trusa machiaj multifunctionala Diamond Makeup Palette + CADOU poate fi noua ta colectie completa de cosmetice favorite ce adauga zilnic culoare si perfectiune aspectului tau! Culorile cu o pigmentare intensa si textura ultra lejera te ajuta sa obtii machiaje potrivite oricarui eveniment.

Cumpara Trusa machiaj multifunctionala Diamond Makeup Palette si vei fi invaluita de zeci de nuante perfecte pentru orice moment din viata ta si primesti CADOU: Set 15 pensule profesionale machiaj Daily Beauty, vezi cadoul aici.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review