Trusa Machiaj Multifunctionala Caramel Beauty cu 4 pensule

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
89,90 RON (TVA inclus) PRP: 300,00 RON
70
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Machiaj Multifunctionala Caramel Beauty cu 4 pensule iti ofera o gama foarte variata de farduri mate si sidefate pentru un machiaj profesional chiar la tine acasa.

Trusa Machiaj contine:

  • 90 farduri de ochi mate si sidefate
  • 8 nuante de rujuri cremoase
  • 5 nuante de pudra
  • 4 nuante de bronzer
  • 4 nuante de blush
  • 1 oglinda cosmetica
  • 4 pensule pentru fard de pleoape

Aceasta trusa multifunctionala iti permite sa-ti realizezi un machiaj diferit in fiecare zi. Vei gasi nu numai farduri de pleoape cat si creme si pudre pentru ten, sprancene si buze.

Este o trusa machiaj perfecta atat pentru uz profesional cat si pentru uz personal. Fie ca te pregatesti pentru festival sau o zi obisnuita de luni, aceasta colectie compacta te sustine cu orice stil de beauty alegi. Culorile cu o pigmentare intensa si textura ultra lejera te ajuta sa obtii machiaje potrivite oricarui eveniment.

Trusa Machiaj Multifunctionala Caramel Beauty cu 4 pensule, ofera o gama variata atat de nuante neutre cat si de culori indraznete, aprinse. Nuantele mai reci dar si cele mai calde se potrivesc tuturor tipurilor de ten.

Fardurile cosmetice se bucura de o textura ultrafina care confera tenului un aspect catifelat. Culorile sunt puternic pigmentate pentru a obtine de fiecare data un aspect mat care radiaza. Frumusetea ochilor tai se va armoniza perfect cu texturile delicate ale pigmentilor fini din compozitia formulelor cosmetice.

Comanda chiar acum Trusa Machiaj Multifunctionala Caramel Beauty cu 4 pensule si vei primi un cadou surpriza!

Dimensiuni: 24 x 17,2 cm

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review