Trusa Machiaj 78 culori neutre cu blush Fraulein38 Neutral Warmth

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90ย RON (TVA inclus) PRP: 80,00ย RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa de machiaj profesionala Fraulein38, cu 78 de culori  va fi sursa ta de inspiratie la orice eveniment te vei afla. Este o gama completa ce te ajuta sa descoperi  tehnici noi si eficiente.

Trusa este compusa din:

- 72 de culori  de nuante de fard de ochi, neutre, cu ingrediente de cea mai inalta calitate, care nu se sterg de pe peloape si nu se strang la baza pliului

- 3 nuante de blush cu reflexii roz, foarte delicate cu pielea

- 3 nuante de pudra pentru fata, ce-ti  vor contura discret trasaturile chipului

Fie ca este vorba despre iluminator, bronzer sau fard de obraz, toate au un rol important in machiajul fetei. Trusa iti ofera toate variantele de a straluci. Micile imperfectiuni vor fi ascunse, iar pometii tai vor fi conturati si stralucitori. Particulele fine de blush iti vor face tenul sa arate proaspat si sanatos.

Bucura-te de o trusa multifunctionala ce iti ofera si o gama diversificata de farduri de ochi. Textura este ideala pentru a imbina armonios culorile. Ingredientele folosite asigura rezistenta machiajului, dar si intensitatea, datorita pigmentilor.

Design-ul elegant al casetei de prezentare este completat de oglinda încorporata si doua aplicatoare duble cu burete. Profita de ocazie si cumpara si tu Trusa Machiaj 78 culori neutre cu blush Fraulein38 Neutral Warmth, la cel mai bun pret.

Fii in pas cu moda economisind bani si timp pretios!


Dimensiune trusa: 28cm * 19 cm * 4.5 cm
Valabilitate: 36 luni de la deschidere

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review