Trusa Machiaj 63 culori Stylish Dolly + CADOU Set 15 pensule SensoPRO Milano

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
89,90 RON (TVA inclus) PRP: 180,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU K0199

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Machiaj 63 culori Stylish Dolly + CADOU Set 15 pensule SensoPRO Milano iti daruieste o gama diversa de culori pentru pleoape. Acestea variaza de la nuantele elegante de nudes pana la culori electrizante de galben neon, mov profund si corai.

Intens pigmentate, fardurile au o aderenta buna la nivelul pielii si rezistenta indelungata. Cu ajutorul nuantelor atent alese, poti crea look-uri impresionante sau delicate. In plus, iti poti adapta machiajul in functie de tipul de eveniment si de momentul zilei.

Culorile care se regasesc in aceasta trusa de farduri se aplica uniform pe pleoapa si se estompeaza extrem de usor in exteriorul ochiului. Ai la dispozitie tot ce iti doresti, atat din punct de vedere al culorilor, cat si al texturilor usor de aplicat si rezistente.

Se aplica perfect, pastrand intensitatea pe tot parcursul zilei. Sunt rezistente pe pleoape, dureaza ore intregi fara sa se deterioreze sau sa se intinda.

Nuantele stralucitoare au o consistența mai densa si mai cremoasa. Pe de alta parte, cele mate sunt usor mai uscate, ceea ce le face adecvate pentru tranzitie. Functioneaza foarte bine pe orice tip si orice nuanta de piele.

Fie ca ai ochii caprui, albastri sau verzi, trusa contine nuante farduri pentru pleoape potrivite culorii irisului, pentru ca privirea ta sa aiba mereu o stralucire naturala. De la aspectul subtil, natural pana la un make-up indraznet sau stralucitor, aceasta paleta va deveni accesoriul esential.

Comanda acum Trusa Machiaj 63 culori Stylish Dolly si vei primi un CADOU un set de 15 Pensule Machiaj Profesionale SensoPRO Milano Travel Black!



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review