Trusa Machiaj 44 culori neutre cu ruj Fraulein38 #02 Soft & Sleek

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
35,90 RON (TVA inclus) PRP: 75,00 RON
52
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Fii in centrul atentiei la orice moment din zi cu trusa de machiaj profesionala cu 44 de culori  neutre  de la Fraulein38, un must have pentru reprezentantele sexului frumos.

Unicitatea design-ului consta in forma asemanatoare unei tablete, care poate fi asezata pe orice suprafata, un detaliu practic ce iti permite executarea miscarilor foarte lejer.

Componenta trusei este urmatoarea:

-32 nuante de farduri sidefate si mate

-12 nuante de ruj

-oglinda incorporata in partea superioara

Paleta de texturi tip pudra se remarca prin pigmenti rezistenti, usor de aplicat, cu particule fine care nu irita ochii. Privirea vibranta este un aspect foarte important in machiaj. Amesteca putin fard sidefat, cu un strop de apa si intinde cu o pensula pe pleoape. Culorile cu o pigmentare intensa si textura ultra lejera te ajuta sa obtii machiaje potrivite oricarui eveniment.

Vedeta printre paleta de nuante este si rujul rosu, o formula cremoasa, pigmentata, cu efect de volum instant pentru buzele tale. Este distractiv sa experimentezi noi tehnici in materie de make-up, insa trebuie sa folosesti produse cosmetice de calitate, ce vor accentua trasaturile chipului.

Joaca-te cu mai multe nuante pentru a obtine contraste, dar si pentru a dramatiza colorarea. In acest scop, cea mai buna optiune este o trusa de make-up completa de la Fraulein38, ce-ti va oferi tot ceea ai nevoie pentru un machiaj de efect.

Dimensiuni: 23 x 18 cm

Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review