Trusa Machiaj Ieftina 44 culori #01 Fraulein38 Bombshell

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
35,90 RON (TVA inclus) PRP: 75,00 RON
52
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Fii si tu vedeta petrecerilor cu trusa de machiaj ieftina in 44 de culori  Fraulein38, ce te va ajuta sa  experimentezi un look fresh, fie ca mergi la locul de munca sau la un eveniment deosebit. Design-ul inovativ iti  asigura flexibilitate  in momentul in care te machiezi. Carcasa are dimensiuni ergonomice, cand este inchisa seamana cu o tableta, si poate fi asezata pe orice suprafata.

Trusa Machiaj ieftina are urmatoarea componenta:

-24 nuante de fard mat si sidefat

-4 nuante de blush perfecte oricarui tip de ten

-2 nuante de fard iluminator

-6 nuante de concealer

-6 nuante de Ruj

-oglinda incorporata in partea superioara

Deosebit de utila in aplicarea texturilor tip pudra este pensula pentru farduri de ochi, ce  fixeaza formulele fine, pastrandu-le proprietatile pe tot parcursul zilei. Culorile cu o pigmentare intensa si textura ultra lejera te ajuta sa obtii machiaje potrivite oricarui eveniment.

Frumusetea chipului tau va fi completata intr-un mod natural de reflexiile colorate ale blush-ului, pe care il recomandam sa-l folositi, chiar daca optati pentru un machiaj simplu de zi, trusa de machiaj ieftina este cea mai buna solutie.
Cateva particule de pudra sunt suficiente pentru a va insenina chipul. Poate fi folosit si pentru pleoape, fiind un produs multifunctional.


Pentru a acoperi micile defecte ale tenului aplicati o cantitate mica de corector si veti scapa de orice semn inestetic.

Dimensiuni: 23 x 18 cm

Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review