Trusa Machiaj 42 culori cu ruj #03 Fraulein38 Like a Star

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
32,90 RON (TVA inclus) PRP: 75,00 RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pregateste-te pentru sezonul ce urmeaza cu noua Trusa Machiaj 42 culori cu ruj #03 Fraulein38 Like a Star, o gama minunata de nuante diferite, ce-ti vor permite sa obtii noi combinatii unice si de efect. De remarcat este si design-ul inovativ, asemanator cu o tableta, o proprietate foarte practica, ce te va ajuta sa executi cu lejeritate orice miscare.

Componenta trusei de machiaj este urmatoarea:

- 36 nuante de farduri mate si sidefate foarte rezistente, nu se strang pe pleoape

- 6 nuante de ruj cu pigmenti colorati ce-ti vor da volum buzelor

- oglinda incorporata in partea superioara

Este distractiv sa descoperi noi nuante si sa le imbini intr-un mod cat mai creativ si de efect, pentru a avea intotdeauna un machiaj profesional. Pentru o privire sofisticata poti combina trei culori in tonalitati diferite.

Nuanta mai inchisa se aplica in coltul extern  pana la mijlocul ochiului, iar cea medie se fixeaza in coltul intern, pana la tonul inchis.

Degradeaza imbinarea celor doua texturi, inainte de a  fixa nuanta deschisa, chiar sub arcada sprancenei. Rezultatul se va armoniza cu o pensula de detaliu.

Invata sa-ti pui in evidenta frumusetea privirii cu trusa machiaj ieftina de la Fraulein38, o paleta larga de texturi foarte delicate si persistente pe pleoape.


Dimensiuni: 23 x 18 cm

Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review