Trusa Machiaj 168 culori Fraulein38 Lollipop

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
44,90 RON (TVA inclus) PRP: 100,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Ţi-ai dorit mereu o trusă de machiaj accesibilă unui make-up artist în devenire sau unui pasionat în ale machiajului, dar de o calitate asemănătoare celor folosite de profesionişti ? Căutările tale au luat sfârşit ! Îţi prezentăm noua trusă de machiaj în 168 de culori Fraulein38 Lollipop !

Paleta Lollipop este formată din 168 de culori briliante, ce acoperă o gamă variată şi largă de nuanţe, asigurând sute de posibilităţi pentru un machiaj de nota zece. Oferindu-ţi o comoară de culori, această paletă îţi va satisface garantat toate nevoile în materie de make-up !

Dispuse pe două palete, fardurile din paleta Lollipop sunt realizate din pigmenţi extrafini prin intermediul unei tehnologii de top, asigurând aderenţă maxima şi un aspect omogen, impecabil al machiajului ! Pigmentarea fardurilor este nemaipomenită, cu o textura fină, acestea rezistând ore întregi pe pleoapă fără să se strângă - chiar şi fără utilizarea unui primer !

Paleta conţine culori mate şi sidefate în proporţii egale foarte rezistente, chiar şi în faţa intemperiilor vremii. Totodată, culorile de bază din paleta Lollipop pot fi folosite şi ca blush, bronzer, eyeliner şi iluminator pentru pomeţi şi arcade !

Design-ul elegant al casetei de prezentare se îmbină perfect cu produsul de calitate din interior, îmbinând utilul cu plăcutul la fiecare folosire !

Atinge perfecţiunea profesioniştilor într-un mod accesibil şi machiază-te ca la carte cu trusa de machiaj în 168 de culori Fraulein38 Lollipop !

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review