Trusa Iluminator si Contur Sunshine Radiance #02

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
29,90 RON (TVA inclus) PRP: 75,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Iluminator si Contur Sunshine Radiance #02 este un produs excelent care te ajuta sa captezi lumina asupra fetei. Cu o singura trusa, vei ilumina trasaturile frumoase si le vei oferi volum 3D prin umbrire.

Trusa Iluminator si Contur este impachetata intr-o caseta eleganta. Contine pulbere stralucitoare  de perle care reflecta si refracta lumina naturala. Fiecare fard este matasos, se amesteca foarte bine pe piele si are rolul de a evidentia printr-o stralucire intensa.

Highlighter-ul este un produs cosmetic care se aplica peste stratul de fond de ten. Scopul sau este de a lumina anumite zone și de a le scoate in evidenta. Acesta ofera mai multa dimensiune fetei si iti poate schimba complet infatisarea.

Cu ajutorul iluminatorului, poti obtine un efect de lifting facial care te va transforma complet. Acesta este produsul perfect pentru pielea uscata. Pudra iluminatoare se foloseste in cantitate foarte mica luat cu varful pensulei pentru efecte naturale dar evidente. Aplica-l doar pe zonele pe care vrei sa le scoti in evidenta.

Cand ai terminat de distribuit fondul de ten, aplica un strat fin de pudra si poti trece la iluminator. Pentru un bun echilibru al machiajului, foloseste-l in anumite puncte strategice: arcul lui Cupidon, puntea nasului, arcadele, zona de deasupra sprancenelor, osul pometelui si centrul pleoapelor superioare.

Bronzer-ul nu ar trebui sa iti lipseasca din geanta pentru 
un look usor bronzat si radiant. 
Pudra bronzanta este produsul care da tenului tau acea stralucire naturala, un look ca sarutat de soare si totodata confera armonie trasaturilor tale.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review