Trusa Iluminator si Bronzer Golden Poppy #05

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 45,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Iluminator si Bronzer Golden Poppy #05 este un produs excelent care ne ajuta sa focusam lumina pe zonele cheie ale fetei. Cu o singura trusa, vei ilumina trasaturile frumoase si le vei oferi volum 3D prin umbrire.

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. 

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone.

Trusa Iluminator si Bronzer este produsul care da tenului tau acea stralucire naturala, un look ca sarutat de soare si totodata confera armonie trasaturilor tale.

Iluminatoarele sunt printre cele mai comandate produse de beauty la nivel international. Trusa Iluminator si Bronzer Golden Poppy #05 a intrat in top iluminatoare datorita calitatii premium.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review