Trusa Iluminator si Bronzer Diamond Highlighter Palette

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
31,90 RON (TVA inclus) PRP: 75,00 RON
57
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Iluminator si Bronzer Diamond Highlighter Palette este un produs excelent care ne ajuta sa atragem lumina asupra fetei, un detaliu de machiaj actual si la moda. Cu o singura trusa, vei ilumina trasaturile frumoase si le vei oferi volum 3D prin umbrire.

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. 

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone.

Cu ajutorul iluminatorului poti obtine un efect de lifting facial care te va transforma complet. Dacă ai pielea uscata, acesta este produsul perfect pentru tine. Cu toate acestea, iluminatorul ofera o stralucire sanatoasa si tenului mai gras. Important este sa nu folosesti o cantitate mare si să îl aplici doar pe zonele pe care vrei sa le scoti in evidenta.

Bronzer-ul nu ar trebui sa iti lipseasca din geanta primavara si vara, cand se poarta un look usor bronzat. Pudra bronzanta este produsul care da tenului tau acea stralucire naturala si totodata confera armonie trasaturilor tale.

Alege Trusa Iluminator si Bronzer Diamond Highlighter Palette pentru a da volum trasaturilor tale frumoase!

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review