Trusa Iluminator si Bronzer Color Shine

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) PRP: 75,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Iluminator si Bronzer Color Shine 01 este o completare indispensabila pentru un machiaj perfect. Acesta ofera un aspect sanatos si tanar tenului, dar acopera si orice urma de oboseala.

Cand ai terminat de distribuit fondul de ten, aplica un strat fin de pudra si poti trece la iluminator. Pentru un bun echilibru al machiajului, foloseste-l in anumite puncte strategice: arcul lui Cupidon, puntea nasului, arcadele, zona de deasupra sprancenelor, osul pometelui si centrul pleoapelor superioare.

Acest iluminator ofera un aspect mult intinerit tenului, datorita pigmentilor fotoreflectori si a stralucirii lichide ce acopera definitiv orice imperfectiune a tenului. 

Pigmentii foto-reactivi fac miracole in ceea ce priveste imperfectiunile pielii din jurul ochilor sau alte zone cu probleme. Complexul multi-mineral asigura o stralucire delicata, naturala, iar ingredientele botanice bio- transformate elimina liniile si ridurile fine inestetice pentru un chip fara cusur si un machiaj ireprosabil.

O pensula potrivita pentru a aplica iluminatorul este cea cu peri sintetici. Aceste fibre nu absorb pudra printre firele sale si asigura o aplicare mai precisa.

Iluminatorul  mai poate fi aplicat si cu pensula pentru pudra, de marime medie (pentru aplicarea delicata in zona ochilor). Puteti tapota usor cu degetul inelar zona de sub ochi pentru a netezi pudra (inelarul are cea mai mica forta de presiune, impingere, dintre degete - nu trebuie sa agresati zona ochilor).


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review