Trusa Iluminator si Bronzer Cherry Blossom

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) PRP: 75,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Iluminator si Bronzer Cherry Blossom 03 ofera vitalitate tenului in cateva secunde! Este perfect pentru zilele in care chipul tau prezinta urme vizibile de oboseala sau stres si este ideal pentru machiajul de seara.

Trusa Iluminator si Bronzer este un produs cosmetic care se aplica peste stratul de fond de ten. Scopul sau este de a lumina anumite zone și de a le scoate in evidenta. Acesta ofera mai multa dimensiune fetei si iti poate schimba complet infatisarea.

Trusa Iluminator si Bronzer contine pigmenti foto-reactivi ce fac miracole in ceea ce priveste imperfectiunile pielii din jurul ochilor sau alte zone cu probleme. In plus, complexul multi-mineral asigura o stralucire delicata, naturala. Ingredientele botanice bio- transformate elimina liniile si ridurile fine inestetice pentru un chip fara cusur si un machiaj ireprosabil.

Trusa Iluminator si Bronzer contine si minerale lucitoare, cu un efect sclipitor perfect pentru un machiaj de seara sau pentru o intalnire formala.

Fardul bronzant nu este doar pentru uz facial. In cazul unei tinute mai decoltate sau umeri goi, puteti folosi pudra minerala bronzanta simpla sau in amestec cu putin sclipici pentru o stralucire fermecatoare. Periati usor gatul si umerii cu aceeasi nuanta folosita pentru fata.

Se poate folosi si pentru a spori eleganta piciorului. Pudra minerala bronzanta poate fi folosita si in partea inferioara a corpului pentru accentua anumite trasaturi fine, simuland aspectul unui dres pentru un look mai formal.

Daca aplici iluminatorul pe pometi, porneste din cel mai inalt punct al obrazului si mergi inspre tample, pentru a obtine un efect surprinzator. Daca vrei sa pui accent mai mult pe privire, aplica iluminatorul pe arcade. In aceste zone, acesta va avea efectul unui facelift uimitor.

Alege Trusa Iluminator si Bronzer Cherry Blossom pentru a adauga volum machiajului tau!

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review