Trusa Iluminator Pearl Luminizer #02

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 45,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1529

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Iluminator Pearl Luminizer #02 este un produs excelent care te ajuta sa atragi lumina asupra trasaturilor frumoase ale fetei. Irizatiile stralucitoare te ajuta sa evidentiezi anumite zone pe cand culoarea mai inchisa din paleta va umbri imprefectiunile.

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul de tip pudra se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. 

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pudra pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone.

Trusa Iluminator nu ar trebui sa iti lipseasca din colectia ta de machiaj in niciun sezon. Este un must in materie de make-up pentru ca iti asigura un look usor bronzat, tropical. Nuantele celor trei iluminatoare le confera si rolul de pudra bronzanta. Bronzerul confera tenului tau acea stralucire naturala.

Obtine si tu un look ca sarutat de soare cu Trusa Iluminator Pearl Luminizer #02!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review