Poze Trusa Iluminator, Bronzer si Blush Vanilla Ice

  • Poze Trusa Iluminator, Bronzer si Blush Vanilla Ice
  • Poze Trusa Iluminator, Bronzer si Blush Vanilla Ice

Trusa Iluminator, Bronzer si Blush Vanilla Ice

Pret vechi: 75 RON Reducere 53%

Pret promotional: 34,90 RON

Disponibil in stoc

Livrare Rapida in 24 ore prin Fan Courier / Urgent Cargus.



Regula de aur pentru o simetrie perfecta? Conturul si iluminarea  fetei realizat impecabil cu ajutorul noului produs Trusa Iluminator , Bronzer si Blush Vanilla Ice  .
Poate iti imaginai ca un astfel de proces trebuie sa implice musai o multitudine de produse, aplicate in straturi multiple?! Ei bine, nu! Ai nevoie doar de 3 produse cheie pe care le gasesti in aceasta paleta
: 6 pudra bronzanta, 1 nuanta de iluminator si 2 nuante de blush.

Cand ai terminat de distribuit fondul de ten, aplica un strat fin de pudra si poti trece la iluminator. Pentru un bun echilibru al machiajului, foloseste-l in anumite puncte strategice: arcul lui Cupidon, puntea nasului, arcadele, zona de deasupra sprancenelor, osul pometelui si centrul pleoapelor superioare.

Iluminatorul este un must-have in trusa de machiaj a oricarei femei. Este o ustensila excelenta care ne ajuta sa atragem lumina asupra fetei, un detaliu de machiaj actual si care se va purta mult timp de acum incolo. Vom ilumina ceea ce vrem sa evidentiem si vom umbri imperfectiunile, trasaturile pe care vrem sa le ascundem.


0754.631.744 - Comenzi telefonice

Luni-Duminica, 09:00-19:00

 


Detalii produs


Categorie: Pudra / Iluminator



Produse recomandate