Trusa glitter ochi UCANBE Starry Palette + CADOU Adeziv Glitter

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90Β RON (TVA inclus) PRP: 100,00Β RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1339

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa glitter ochi UCANBE Starry Palette + CADOU Adeziv Glitter propune 16 culori de glitter ochi, perfecte pentru orice machiaj intens. Nuantele pot fi folosite atat pe pleoapa superioara, inferioara sau chiar pe buze.

Glitterul este din ce in ce mai popular printre iubitoarele de makeup deoarece acesta ofera stralucire puternica de lunga durata si un machiaj ce iese din anonimat. Se pot realiza atat machiaje de seara intense cat si machiaje de tip fantasy.

Starry Palette are pulberi ce contin ingrediente de inalta calitate, ce pastreaza machiajul o lunga perioada de timp, intreaga zi, fara sa se deterioreze.  

Fardurile de ochi cu glitter nu se aplica la fel ca cele mate sau satinate. Mai intai, trebuie pregatita pleoapa cu o baza de fard, lipici pentru glitter sau primer. Foloseste o pensula plata de fard de ochi si intinde o baza subtire cremoasa, care sa sustina straturile de machiaj. Aseaza glitter-ul cu o pensula, prin miscari mici, de tapotare, astfel incat produsul se fie intins uniform si frumos.

Alege Trusa glitter ochi UCANBE Starry Palette + CADOU Adeziv Glitter pentru machiaje fabuloase!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review