Trusa Farduri UCANBE Rose Night

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
29,90ย RON (TVA inclus) PRP: 90,00ย RON
66
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2128

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Farduri UCANBE Rose Night urmeaza conceptul practic de paleta mini pentru ca tu sa te bucuri doar de cele mai selecte nuante de nude pentru machiajul ochilor! 

Contine 6 farduri in nuante somptuoase neutre si calde, de la roz pal la visiniu intunecat, cu finisaje mate si stralucitoare. Textura matasoasa se aseaza uniform pe pleoapa. 

Pulberile fine, de inalta calitate, se combina excelent si adera foarte bine pe suprafata pielii. Rezista perfect, fara sa se intinda, intreaga zi. Nuantele trusei sustin crearea unor machiaje superbe, care subliniaza frumusetea naturala a chipului.

Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.

Formula cremoasa are o capacitate foarte buna de blenduire. Se gasesc in aceasta trusa de farduri 5 nuante mate si 1 stralucitoare. Toate sunt intense si elegante.

Trusa Farduri UCANBE Rose Night este ambalata intr-o carcasa eleganta cu fundal auriu, in ton cu fardurile focoase din interior. Oglinda cosmetica te ajuta sa-ti ajustezi machiajul in orice situatie. Meriti sa o ai!

Nuantele incluse:

  • Inhale - roz deschis
  • Vibrate - nude deschis
  • Hot Spell - cafeniu deschis
  • Wild Thing - Burgundy
  • Heist - caramiziu
  • Strike - Visiniu inchis


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review