Trusa Farduri UCANBE Magic Spell

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
69,90 RON (TVA inclus) PRP: 95,00 RON
26
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2148

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Trusa Farduri UCANBE Magic Spell iti aduce 18 nuante intense de farduri de pleoape, perfecte pentru machiaje magice, plus un primer hidratant care mareste rezistenta machiajului. 

Magic Sell iti aduce culori din lumea povestilor ce te indeamna sa experimentezi machiaje spectaculoase. Indiferent de culoarea ochilor, nuantele acestei palete te vor pune in evidenta in orice moment. Nuantele mate, sidefate si metalizate se pot combina astfel incat sa obtii un machiaj fin, delicat sau unul glam. 

Poti folosi fardurile puternic pigmentate individual pentru un efect neprelucrat si dramatic. Pentru a te bucura de efecte spectaculoase si personalizate de machiaj, poti combina mai multe nuante.

Trusa farduri acopera o gama larga de nuante puternice si indraznete, fiind un mix perfect intre fardurile mate si cele sidefate. Paleta contine si nuante neutre pentru a crea efecte de tranzitie si iluminare indispensabile unor machiaje 3D. 

Desi textura este lejera si catifelata pe piele, fardurile vor lasa in urma un maxim de culoare cu minimum de efort. Datorita formulei waterproof, fardurile isi vor pastra integritatea timp indelungat.


Alege Trusa Farduri UCANBE Magic Spell si vei primi o colectie impresionanta de 18 culori puternice pentru pleoape + un Primer hidratant care mareste rezistenta machiajului! 


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review